Fiatalok Afrikáért MozgalomAmikor a vasfüggöny lehullott, és Magyarország kiszabadult börtönéből, még sokáig nem éreztük a zsibbadtságtól, hogy a Föld egy olyan kicsiny falu, amelyért mindnyájan felelősök vagyunk. Magyar fiatalnak lenni azt is jelenti, hogy felemeljük fejünket, és személyes barátságok révén lélekben átöleljük a Földet, annak egyik legértékesebb, s talán éppen ezért feledésbe taszított kontinensét, lakóit és élővilágát!


I. Afrika táborok

Együtt táborozunk afrikai országokból jött fiatalokkal, akik beavatnak minket zenei, kézműves, táncos világukba, társadalmi ismeretekbe.

Nyári nyelvi táborainknál, szemináriumainknál előnyben részesítjük az Afrikai vonatkozású témaköröket, melyeken keresztül magunkról is sokat megtudunk.


II. Országos humanitárius gyűjtési akció

Karácsony környékén szervezett játékainkkal humanitárius gyűjtést tartunk Afrika, vagy valamely katasztrófa sújtotta nemzet megsegítésére. Az adományokat egyházi szervezeteken keresztül juttatjuk el a kívánt helyszínre. Részletesebb információt a témában a következő oldalon találhat www.betlehemezes.hu