Fiatalok Afrikáért Mozgalom

Amikor a vasfüggöny lehullott, és Magyarország kiszabadult börtönéből, még sokáig nem éreztük a zsibbadtságtól, hogy a Föld egy olyan kicsiny falu, amelyért mindnyájan felelősök vagyunk. Magyar fiatalnak lenni azt is jelenti, hogy felemeljük fejünket, és személyes barátságok révén lélekben átöleljük a Földet, annak egyik legértékesebb, s talán éppen ezért feledésbe taszított kontinensét, lakóit és élővilágát!


Nemzetközi nyelvi táborok

Közel 10 éve szervezünk minden évben magyarországi és külföldi helyszínekkel nemzetközi angol, német és francia nyelvű ifi táborokat. Azóta számos táborozónk lett nyelvtanár, tolmács. De olyanok is vannak, akik külföldi barátságaik révén sok szép helyre eljutottak. Táborainkban szinte minden nyáron megfordulnak Európa 10 országából jövő fiatalok.


Humanitárius játékok

A népi magyar betlehemesek lehetővé teszik a számunkra, hogy minden esztendőben nagyot töltekezzünk a több ezer éves magyar dallamvilág és régi magyar jelképek gyökerein keresztül ősi közösségi kultúránkból. Csak helyben tevékenykedő, magyar fiatalokként lehetünk a Földnek messze sugárzó hasznos polgárai.


Ökológia

Prof. Balogh János ökológus tiszteletére egy „ZöldAkác ÖkoTanyát” építünk telephelyünkön, hogy természetes környezetben, helyszínen foglalkozhassunk természetes környezetünk megbecsülésének kérdéseivel. Tudtad, hogy a Földet mindnyájan dédunokáinktól kaptuk kölcsön?! S hogy vigyáznunk kell rá, mert épségben kell visszaadnunk nekik?!


Együttműködéses programok

Évek óta szívesen dolgozunk együtt színvonalas külföldi partnerszervezeteinkkel, és küldünk nyári programokra fiatalokat Magyarországról. Nyári szemináriumok, táborok, találkozók. Legyetek résen!